Anatomi og folkeskikk – rant om crappy elskere

finnklittenfarger1Hvorfor det er morsommere å runke enn å ligge med folk som ikke har peiling på verken anatomi eller folkeskikk.

TEKST: ELIN AMUNDSEN GRINAKER   TEGNING: MARIE LALAND EKELI

Et halvt år på Tinder har gitt meg to nye venninner, en ny venn, noe middelmådig sex, noe helt innafor, men langt fra sublim sex, noe himmelropende dårlig sex og ikke en eneste orgasme.

Har du prøvd å være i situasjonen hvor du er med en fyr hjem, eller han har blitt med deg, dere blir kåte, dere tar av klærne, legger dere og så starter hele sirkuset. Eller det du hadde ønsket var et sirkus, et sted hvor det skjer masse rart og gøyalt. Men så ligger du der og tenker: ”Hva faen er det han driver med?”

For meg en vel den største forskjellen på å runke og ha sex med noen, at i den ene sammenhengen er jeg alene. Dette har jeg inntrykk av at alle fyrer ikke helt skiller mellom.

Når du har tatt deg bryet å ta av deg alle klærne en kald årstid i Norge påkrever, bør du legge sjelen i å gjøre litt mer utav det enn å pøke på som en manisk Duracell-kanin. Og ærlig talt var jeg temmelig sikker på at alle menn over 25 hadde såpass kunnskap om anatomi at de visste at å gønne på ut og inn, og tro at penetrasjonen er veien til himmelen for både henne og ham, faktisk ikke er sannheten. Eller gir de bare faen? Er det virkelig så mange egoistiske skjederunkere der ute?

Prøv å se for deg lesbiske som glemmer klitten. Tenkepause. Helt tomt, ikke sant? Ingen. Prøv å se for deg den heterofile dama som glemmer kuken. Samme landskap. Ingen. Prøv så å se for deg den heterofile mannen som glemmer klitten. Og det åpenbarer seg en hel føkkings hær!

Flere av de jeg har hatt sex med har virket lettet når jeg sier at jeg bruker litt lengre tid på å nå klimaks, ettersom jeg for tiden går på en medisin som heter Cipralex. Det har undret meg. Men jeg har jo fort skjønt at disse fyrene har tenkt ”I´m off the hook”, og tatt denne informasjonen som et frikort til å rulle seg over på ryggen og si ”Håper du også fikk noe ut av det” – etter å ha rast over meg som en 16-åring. Og da sitter det langt inne og trygle om at de skal ta seg sammen, og gi den lille ekstraservicen som jeg ligger der og drømmer om. For når du skjønner at du har gitt deg i kast med en som anser sex for å være en soloforestilling i maraton – fortest mulig i mål, og da for fru Guds skyld helst alene i mål, man vil ikke dele seieren – så føles det litt tungt å skulle be om fordypning og tantrisk god tid. For når jeg kommer som ei kule på egen hånd, er det jo ikke anatomien som har svikta. Da er det elskeren som svikter.

En gang drista jeg meg til å spørre om en fyr kanskje ikke var sånn helt into det med oralsex. Å joda, det kunne han godt være hvis han var skikkelig tent, men han hadde så stor respekt for klitten. Ok? Ja vel? Det utsagnet er jo like logisk som at en glutenallergiker, av respekt for tarmene sine, klemmer innpå med hveteboller til den store gullmedaljen. Klitten er ikke en jævla siameserkatt som syns det er digg å bli oversett, og som kommer av seg selv når ignoreringen har vart akkurat lenge nok. Omvendt psykologi funker ikke på klitten.

Jeg har mye mer spennende sex i drømme enn i virkeligheten. Så neste gang jeg får med en fyr hjem, vil jeg nok satse på å sove. Det er tross alt mer spennende enn en som lukker øya og forsvinner inn i seg selv, mens han styrer seg frem til klimaks i noe han behandler som et glory hole.

Undersøkelser viser at kvinner oftere angrer på onenightstands enn menn. Ikke på grunn av skam eller frykt for graviditet eller kjønnssykdommer, men fordi de ikke fikk noe utav det. Veldig få menn angrer. Det er så mye skjerpings som skal til, mannevenner der ute!

Den ene gangen hvor jeg visste jeg ville få servert kvælli-stuff, fordi hun som ble med hjem har rykte på seg for å være briljant med tunga, var jeg så seilende full at jeg kastet opp midt i det hele. Og det ble liksom med det. ”Du får skylde deg sjæl!” som en av runke-dudsene sa til meg, da jeg gratulerte ham for å ha kommet ”i mål”, og gjorde ham oppmerksom på at jeg ikke hadde gjort det. I en mer hyggelig verden hadde han sagt: ”Vis meg, jeg vil gjøre det deilig for deg.” Men ikkje denna karen, nei. Han klinte i stedet til med komplimenten: ”Du ser ikke så verst ut selv, heller, alderen din tatt i betraktning og med tanke på at du har født to barn.” How to erase a compliment while pronouncing it, liksom.

Og hva er det med de fyrene som spør ”kom du?” Finnes det virkelig tilfeller hvor man kan være i tvil? Finnes det damer der ute som kommer, men som biter det i seg og prøver å skjule det til det går over? Eller vet disse fyrene rett og slett ikke hva en kvinnelig orgasme er? En ting de tydeligvis er enige om, er at den ikke er særlig viktig. Damer er ikke så nøye på det, de syns bare det er topp dollar digg å bli penetrert. Men hør nøye etter nå: ”Det finnes ikke orgasmer hvor klitoris ikke er involvert!” Og ja, klitoris har armer som ”holder rundt” nederst i skjeden, men det er ikke nok. Og hvis du er så giddaløs at du ikke tar deg bryet å sjekke ut mer av de kvinnelige genitalier enn å pirke henne på innsiden av skjeden (takk for formuleringen, Ingvild Lothe) med kuken din, så vil du gå rundt som en vandrende skuffelse for alle kvinner du går i seng med.

Du kan få en t-skjorte av meg. Der står det: ”Jeg driter i anatomi og folkeskikk”. Så skal du se hvor mye sex du får.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s