OMG YEAH! Orgasmeskole på nett

zoey-talking

TEKST: MARIE LALAND EKELI   FOTO OG VIDEO: OMGYes

Det var aktivist og skuespiller Emma Watson som gjorde verden oppmerksom på nettsiden OMGyes.com ”En venn sendte meg en link,” fortalte hun feministikon Gloria Steinem under en samtale på Emmanuelsenteret i London i fjor. Og så la hun smilende til: ”Sjekk den ut. Det er definitivt verdt det.»

Det er lett å skjønne hva Watson mener. OMGYes ligner ingenting du noensinne har vært borti av kvinne-kjenn-din-kropp-materiale. Gjennom videointervjuer med et stort antall forskjellige kvinner (ikke skuespillere!) lærer OMGYes oss hvordan kvinnekroppen, spesifikt vulvaen, fungerer, og hvordan vi skal gå fram for å oppnå max nytelse. Ikke nok med det, vi får se selv. Kameraet stilles skarpt mot skjedeinngang, kjønnslepper og klitt, og mens kvinnene demonstrere på seg selv, forklarer de om rytme, bevegelser, følsomhet, pirring og oppbygning – blant annet. Og når de små filmsnuttene er ferdige, er det din tur til å prøve. Få henne til å komme! På OMGYes.com kan du nemlig, via touchscreen, øve opp fingrenes bevegelsesmønstre – før du tar med deg teknikken du har lært inn i soverommet. Learning by doing, med andre ord.

Pjuh! Det er mer direkte enn mange av oss er vant med, men OMGYes har likevel klart kunststykke å få det hele til å virke naturlig. Nedpå. Hovedgrunnen er selvfølgelig kvinnene de har fått tak i. Etter å ha sett 60 år gamle Sydney gi seg selv en multiorgasme for din skyld, kan man ikke annet enn å føle … takknemlighet? For dette er ikke ekshibisjonisme, og det er så langt fra pornografiens mannlige blikk som man kan komme. Dette er kvinner som viser hverandre de hemmelige knappene. Det er skamløs spredning av kunnskap, fra kvinne til kvinne, for å øke den total mengde lykke i verden. Det er rett og slett raust. Makeløst, revolusjonerende raust.

I stedet for å la seg forvirre av NRKs dokumentarserie Innafor bør unge (og gamle) jenter klikke seg inn på OMGYes, og ved selvsyn oppleve det fantastiske mangfold av fitter som finnes der ute. Her er flagrende kjønnslepper, indre og ytre, i nyanser fra lyserosa til brunt, mørkebrunt og nesten svart. En ser ut som en blomst, Zoey har en sommerfugl, alle er forskjellige og alle er fullstendig vanlige.

En annen grunn til at OMG beholder appellen, (ved siden av delikat dagslys-setting og den lette, humoristiske tonen fra deltagerne), er at nettsiden lener seg tungt på forskning. Siden kvinnekjønnets nytelseslandskap ikke akkurat har vært prioritert forskningsområde var det der grunnleggerne av OMGYes måtte begynne; med en komplett undersøkelse av kvinners seksualitet. 2000 kvinner mellom 18 og 95 år har deltatt, og svarene deres danner grunnlag for klikk-kategorier som rytme, ”edging”, multiple, rammer, orbiting – sistnevnte med underskriften – ”The million ways of circling the clit”. At 1 av 8 kvinner er mest følsomme på høyre side av klitten, er eksempel på statistikk som hele veien understøtter materialet.

OMGYes er et high tech-hjelpemiddel pakket inn i menneskelighet og varme, og det er utrolig omfattende. Etter en kveld på siden kjennes det som du knapt har skrapt overflaten. Erta erten. Rusket i kjønnshåra. Snust i svingene. Kilt klitten. Du skjønner hva jeg mener. Så unn deg et abonnement hos OMGYes.com. Det koster 300 kroner, men som Emma Watson sier; det er SÅ verdt det. Det kan være din billett til himmelen.

PS: Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen inn på OMGYes.com.

***

OMGYes.com ble startet av venneparet Lydia Daniller og Rob Perkins, ei lesbe og en heterofil mann som begge opplevde kvinners seksualitet som noe mytebelagt og tabu. Det ville de gjøre noe med. Ved hjelp av forskere, sexologer og tusenvis av kvinner kunne de fire år senere presentere OMGYes. Selskapet har base i San Fransisco, og har i dag over ti ansatte.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s